Döttrarna i Cornwall (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (306.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2022-06-21
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191292

Döttrarna i Cornwall Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-21

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
1918 Första världskriget är slut och Clara har klivit ombord på tåget som ska ta henne till Cornwall. Hennes fästman har stupat i strid och med sig till hans familj har hon en hemlighet som under inga omständigheter får avslöjas.

1939 Claras dotter Hannah lever en sorglös vardag i familjens hem i Cornwall, men när andra världskriget bryter ut förändras tillvaron i ett slag. Hon tar värvning med övertygelsen om att det är det enda rätta, men precis som hennes mamma tvingades göra inser hon snart att allt har ett pris.

NUTID Hannahs dotter Caroline har alltid förutsatt att hon visste sanningen om sin bakgrund. När hon en dag tar emot en gammal koffert med minnessaker från två generationer inser hon att allt inte varit som hon trott.

*

FERN BRITTONS varma och empatiska personlighet har gjort henne till en enormt populär programledare i hemlandet England. Hon har skrivit många hyllade romaner där miljön i Cornwall har en lika bärande roll som karaktärerna. Fern bor i Buckinghamshire, England, tillsammans med sin make och fyra barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döttrarna i Cornwall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    -, 7 juli 2022

    Så bra bok och man myser av att det är i Cornwall.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fern Britton