Min berättelse - om livet och musiken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (306.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2022-11-03
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191339

Min berättelse - om livet och musiken Ljudbok

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-03

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En personligt skriven berättelse om en liten kille från Springfield, Virginia, som närde en dröm om att bli rockstjärna.

Dave Grohl växte upp i ett hem med lite pengar och mycket kärlek. Alltför rastlös hoppade han tidigt av skolan för att dra ut på vägarna med punkbandet Scream, och tvingades ljuga om sin ålder för att få spela på ställen han var på tok för ung för att ens komma in på.

Här berättar han målande och underhållande om åren då han bodde i en skåpbil, om kamratskap och om den ständiga bristen på pengar. Om hur han gick med i Nirvana och om bandets oväntade framgång och tragiska slut, om hur Foo Fighters blev hans väg framåt och hur han idag reser världen runt och spelar på arenor samtidigt som han är en hängiven familjefar.

Min berättelse är fullproppad med livsglädje, humor och Daves klarsynta perspektiv på berömmelse. Allt ackompanjerat av ett gediget bildmaterial, bland annat från hans privata album.

***

Dave Grohl (född 1969) är en av våra största nutida musiker. Här lär vi även känna honom som en begåvad och engagerad författare. Han fick sitt stora genombrott som trummis i Nirvana och har sedan dess haft stora framgångar med det egna bandet Foo Fighters. Utöver det medverkar han på en rad album med andra artister som Queens of the Stone Age och Tenacious D. Han bor tillsammans med sin fru och deras tre döttrar i Los Angeles.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Min berättelse - om livet och musiken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppenbra bok
  -, 6 december 2022

  Fin & välskriven bok, väldigt intressant & kul att få ta del av. Rekommenderas verkligen.

 2. Hm
  -, 1 december 2022

  Till en början bra. Sen började det bara kännas som att han skröt om vilka kändisar han träffat.

 3. Roligt skriven
  - (Landvetter), 23 november 2022

  Boken är skriven lättsamt och är kul att läsa. Mycket rockhistoria, framför allt om Nirvana och Foo fighters (som jag inte är så bevandrad i). Mycket skvaller om andra musiker, bara snälla saker. Anton Körberg är perfekt uppläsare, kan nästan tro det är Dave Grohl som läser själv.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Dave Grohl