Kristallklara nätter i juletid (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (305.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2022-10-18
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191384
Kristallklara nätter i juletid (ljudbok)

Kristallklara nätter i juletid Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-18

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vänskap, kärlek och ett gnistrande vackert vinterlandskap
Christy har planerat det ultimata julfirandet: en skön vecka i norra Sverige tillsammans med sin familj och bästa vännen Alix. Men en kris precis före jul ställer allt på ända och nu behöver hon vara ensam med sin man för att de tillsammans ska reda ut den. Alix kan väl åka före, och ta Christys dotter med sig? Alix ställer självklart upp, men känner en viss oro för sin vän som inte verkar säga hela sanningen om de ändrade planerna. Och är hon verkligen rätt person att ta hand om en fyraåring med spring i benen? Då dyker plötsligt oväntad hjälp upp - ett spöke från förr som hon lovat sig själv att aldrig ha något att göra med igen. I det glittrande vinterlandskapet bubblar undangömda känslor upp till ytan och tvingar dem att en gång för alla ta itu med det förflutna. Både hemligheter och drömmar avslöjas, och oväntad kärlek väcks till liv.

***

Sarah Morgan har en lång rad älskade romaner bakom sig och hennes böcker har sålt i mer än 21 miljoner exemplar världen över. Hon bor med sin familj utanför London.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kristallklara nätter i juletid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feelgood på hög nivå
    veronicas_bok_bak_liv, 20 december 2022

    Christy har planerat den ultimata julen, en skön vecka i norra Sverige med sin familj och bästa väninnan Alix. Precis innan resan uppstår en kris som ställer det mesta på ändå. Alix behöver vara ensam med sin man så Alix får resa före med Christys dotter. Men är hon rätt person att ta hand om en 4-åring? Oväntad hjälp kommer Zac - ett spöke från förr.

    Det är något visst med Sarahs böcker, jag har nog aldrig blivit besviken - det är feelgood på hög nivå. Denna bok är inget undantag,... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah Morgan