Bedårarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (463.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2023-08-30
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191681

Bedårarna Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-30

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En grupp studenter vid Stockholms universitet experimenterar med attraktion och besatthet. De har utvecklat en hemlig verksamhet där klienter betalar stora summor pengar för att få äktenskap krossade eller rätt person förälskad.

När en ung kvinna hänger sig i sin älskares trädgård, inleder hennes syster Andrea en desperat kamp för att hämnas hennes död. Hon får oväntad hjälp av gruppen på universitetet och dras in i deras värld av förförelse och manipulation.

Den isolerade, känslomässigt avstängda Andrea blir det perfekta objektet när gruppens frontfigur Dario ska bevisa sin tes --- att kärlek kan förändra saker inget annat rår på.

Bedårarna är en annorlunda, fängslande och mörk kärleksroman, som använder befintliga psykologiska teorier för att ge svar på grundläggande mänskliga frågor om kärlek.

***

SANDRA EKLUND är född 1981 och uppvuxen i Sundsvall. Numera bor hon i Stockholm där hon arbetar som gymnasielärare i psykologi och svenska. Hon är utbildad manusförfattare och har en magisterexamen i attraktionspsykologi. I likhet med sin romankaraktär Andrea har hon vuxit upp med anknytningsproblem. Bedårarna är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »