Château vid vägens slut (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (226.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Romantiska äventyr i Värmland (del 1)
Inläsare
Mimmi Kandler
Utgivningsdatum
2024-02-08
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191988

Château vid vägens slut Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-08

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Romantik, konst och ett värmländskt château.

Konstnärsdottern Ellinor Carpentier har bott i Paris i hela sitt liv, men när hennes svenska mamma går bort bestämmer hon sig för att börja om i Sverige. Hon plockar upp sina penslar för att måla sig ur sorgen och i Stockholm lär hon känna en rolig och brokig skara konstnärer. Hon får oväntat veta att hon är ensam arvinge till ett hus i Värmland. Men att bo på landet lockar inte, så hon anlitar den karismatiske mäklaren Andres Williamsson för att sälja huset.

Men så snart Ellinor får se den förfallna egendomen faller hon handlöst, huset är ju ett château! Det måste renoveras så att hon kan starta ett konstnärskollektiv och bo där med alla sina vänner. Till sin hjälp tar hon den lite blyge men hängivne snickaren Felix Gustavsson.

Samtidigt som huset återfår sin forna glans spirar förälskelsen mellan Andres och Ellinor, men oväntad konkurrens om Ellinors hjärta komplicerar allt ...

Château vid vägens slut är den första delen i serien Romantiska äventyr i Värmland. Del två kommer ut i maj 2024 och del tre i oktober 2024.

***

JESSICA ERIKSSON har en doktorsexamen i nordiska språk med språkhistorisk inriktning från Uppsala universitet och arbetar vid Karlstads universitet.

STEFAN HOLM har vunnit OS-guld i höjdhopp, På spåret två gånger och är en uppskattad föreläsare. Jessica och Stefan är förlovade och bosatta i Karlstad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Château vid vägens slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. För snäll
    -, 6 mars 2024

    För snäll och mesig för mig som brukar läsa deckare

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna