Diplomatens hustru (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2021-06-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177214359

Diplomatens hustru Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur kommer det sig att jag lyckats fly, när så många blivit kvar? Jag borde ha dött ... men jag lever.

Året är 1945. Marta Nederman har överlevt den brutala och omänskliga fångenskapen i ett nazistläger. Hon träffar Paul, en amerikansk soldat som väcker hennes hopp om en bättre framtid, men deras plan att mötas i London faller i spillror när Paul omkommer i en flygolycka.

Marta, som är förkrossad och dessutom gravid, gifter sig med Simon, en brittisk diplomat. Tillsammans med honom drömmer hon om familjelycka och ett tryggt hem. När hon får veta att det finns en kommunistisk spion inom den brittiska underrättelsetjänsten är hennes värld på väg att falla samman igen. Förrädaren måste avslöjas, men den enda som kan hjälpa henne tillhör det förflutna - en tid hon helst av allt vill glömma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Diplomatens hustru. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Romantisk och gripande
    -, 30 september 2021

    Fin berättelse som var gripande, romantisk och spännande på en och samma gång. Den var lättläst och lusten att vilja veta vad som skulle hända härnäst fanns hela tiden. Det är ingen bok mam bara låter ligga ett tag. Läser gärna fler böcker av denna författare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pam Jenoff