Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ett liv
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2017-09-01
Förlag
Vilja förlag
Dimensioner
242 x 175 x 10 mm
Vikt
259 g
SAB
Gcz Lindgren, Astrid
ISBN
9789177233183

Astrid Lindgren : ett liv

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2017-09-01
254
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Astrid Lindgren är en av världens mest berömda författare. Hennes böcker är översatta till 100 språk och älskas av både barn och vuxna. Astrid stod alltid på barnens sida, vilket avspeglar sig i hennes böcker. Här får vi veta mer om Astrids liv och hennes engagemang mot orättvisor i samhället.

Astrid Lindgrens böcker har gett oss i Sverige en gemensam ram. Tack vare henne har vi lärt känna personer som Pippi Långstrump, Ronja Rövardotter och Emil i Lönneberga. Tack vare hennes författarskap har vi fått en läsupplevelse som binder oss samman och skapar gemenskap.

Denna lättlästa biografi om Astrid Lindgren berättar om bondflickan från Småland som blev en av världens mest berömda författare. Astrid Lindgren var ingen sagotant. Hon hade ett syfte med sitt skrivande och ett engagemang för de svaga i samhället, för barnen och mot orättvisor. När man läser boken om henne, får man större förståelse för den kamp hon drev. Då kan man också läsa om hennes karaktärer med ännu större insikt och behållning.

Boken finns på svenska, arabiska, pashto, persiska, polska (Astrid Lindgren - Zycie), tigrinska och engelska (Astrid Lindgren - A life).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Astrid Lindgren : ett liv
  2. +
  3. Alla älskar vi Astrid : brev, intervjuer och minnen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alla älskar vi Astrid : brev, intervjuer och mi... av Per-Ola Björklund (inbunden).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna