Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Stjärnlösa nätter-trilogin (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
114
Utgivningsdatum
2019-09-01
Förlag
Vilja förlag
Originaltitel
Bortom solens strålar
Dimensioner
181 x 130 x 12 mm
Vikt
201 g
SAB
Hc
ISBN
9789177237563

Bortom solens strålar (lättläst)

Inbunden,  Svenska, 2019-09-01
266
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Amār kommer till Sverige med sin familj när han är tre år gammal. Föräldrarna kämpar för att skapa ett gott liv för sig och sina barn, och deras slit lönar sig. Men en dag får pappan ett samtal från hemlandet, och familjens hela tillvaro vänds uppochner. Hur ska fadern kunna leva med skulden? Och kommer familjen att kunna hålla ihop?

Bortom solens strålar är den tredje boken om Amārs liv. Den länkar samman händelserna i de två tidigare böckerna; Stjärnlösa nätter och Blod rödare än rött. Den ger också en strimma av hopp om försoning med föräldrarna - trots deras svek och den svåra uppväxt Amār fick.

Arkan Asaad är född 1980 i den kurdiska delen av norra Irak och kom till Sverige med sin familj 1983. 2011 debuterade han med Stjärnlösa nätter, en roman som bygger på hans egna erfarenheter av att bli bortgift mot sin vilja, och som han fick Teskedsordens bokpris för samma år. Uppföljaren Blod rödare än rött kom 2014. Den lättlästa versionen av Stjärnlösa nätter kom 2015, och är en av våra absoluta bästsäljare. Blod rödare än rött kom som lättläst 2018.

Författaren och föreläsaren Arkan Asaad har med sina tusentals framträdanden på olika håll i Sverige blivit en välkänd person. På vissa skolor har eleverna själva samlat in pengar för att få tillgång till hans bok Stjärnlösa nätter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bortom solens strålar (lättläst)
  2. +
  3. Blod rödare än rött : en berättelse om mod, smärta och vägen till försoning (lättläst)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blod rödare än rött : en berättelse om mod, smä... av Arkan Asaad (inbunden).

Köp båda 2 för 525 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »