Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2021-12-22
Upplaga
2
Förlag
Iustus
SAB
Qafba-c:oe
ISBN
9789177371779
Skattesystemet lärobok : inkomstskatt, sociala avgifter, mervärdesskatt, punktskatter, internationella frågor och förfarande (häftad)

Skattesystemet lärobok : inkomstskatt, sociala avgifter, mervärdesskatt, punktskatter, internationella frågor och förfarande

Häftad Svenska, 2021-12-22
341
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Skattesystemet påverkar alla. Ett stort antal skatteregler skapar tillsammans detta skattesystem, vilket medför att det är en utmaning att skaffa sig en överblick över helheten.

Ambitionen med denna bok är att på ett lättillgängligt sätt ge en överblick över, inblick i och förståelse för hela skattesystemet. Boken behandlar därför skattesystemets samtliga delar, dvs. inkomstskatt, sociala avgifter, mervärdesskatt, punktskatter, trafikskatter, internationella frågor och förfarande.

Boken är skriven som en lärobok och kan i undervisnings- och inlärningssammanhang med fördel kompletteras med Skattesystemet. Övningsbok samt Skattelagboken. På så sätt utgör den en del i ett komplett undervisningspaket i skatterätt. Den kan också användas som introduktionsbok och kompletteras med andra läroböcker som ger en fördjupning i exempelvis inkomstskatt och mervärdesskatt. Ett ytterligare sätt att använda den är att komplettera den med den uppsjö av material som finns fritt tillgängligt på exempelvis Skatteverkets webbplats, samt med rättsfall och förarbeten. Slutligen kan den användas helt fristående som enda kursbok på kurser där skatterätten utgör en mindre del.

Nytt i andra upplagan är hållbar utveckling och EU:s gröna giv, utvecklade avsnitt om fåmansföretag och koncernbidrag och ett förbättrat avsnitt om bokslutsdispositioner och skattemässiga justeringar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skattesystemet lärobok : inkomstskatt, sociala avgifter, mervärdesskatt, punktskatter, internationella frågor och förfarande
  2. +
  3. Skattesystemet : övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skattesystemet : övningsbok av Lena Hiort Af Ornäs Leijon, Eleonor Kristoffersson (häftad).

Köp båda 2 för 708 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna