Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2019-01-15
Upplaga
9
Förlag
Gothia Kompetens
Originaltitel
Med läroplanen på fickan : Lpfö 18
Dimensioner
150 x 110 x 10 mm
Vikt
60 g
SAB
Ea
ISBN
9789177411314
Med läroplanen på fickan : Lpfö 18 (häftad)

Med läroplanen på fickan : Lpfö 18

Häftad,  Svenska, 2019-01-15
158
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med läroplanen på fickan beskriver en arbetsmodell som går ut på att integrera läroplanen, Lpfö 18, i arbetet i förskolan.

Boken ger exempel på hur man kan tolka läroplanens skrivningar om förskolans uppdrag, innehåll, miljö och material samt värdegrund, barn- och kunskapssyn. Du får stöd i ditt arbete kring hur du kan tolka, analysera och omsätta läroplanen i utbildningen.

Boken ger verktyg för att förstå och implementera läroplanens uppdrag i sin yrkesroll. I handboken kommer du att möta några begrepp och företeelser som kan vara värdefulla att diskutera och tolka för att de ska bli en del av praktiken. Här kommer ni också att möta cirkelmodellen som är ett sätt att analysera verksamheten i relation till läroplanens intentioner.

Med läroplanen på fickan vänder sig främst till yrkesverksamma förskollärare, barnskötare och dagbarnvårdare. Boken kan också användas i barnskötare- och förskollärarutbildning.

Författare är Eva Wiklund Dahl, förskollärare med många års erfarenhet av arbete i förskola på olika nivåer. Tidigare flitigt anlitad föreläsare, numera pensionär.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Med läroplanen på fickan : Lpfö 18
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »