Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2020-01-22
Upplaga
21
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Implantat : Att förebygga, diagnostisera och hantera komplikationer
Dimensioner
250 x 200 x 10 mm
Vikt
570 g
SAB
Vke
ISBN
9789177411543
Implantat : att förebygga, diagnostisera och hantera komplikationer (häftad)

Implantat : att förebygga, diagnostisera och hantera komplikationer

Häftad Svenska, 2020-01-22
533
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett mycket stort antal patienter har i dag implantat; numera ersätts allt från enstaka tandförluster till större tand- och vävnadsförluster. Området är komplext och när det uppstår komplikationer i samband med implantat måste många aspekter vägas in.

Implantat - att förebygga, diagnostisera och hantera komplikationer är en lättläst och praktisk handbok, tänkt som ett hjälpmedel i den kliniska vardagen.

I denna nya upplaga har ett kapitel om frakturer av ytkeramer - "chipping" - lagts till, och kapitlet om behandlingsmetoder för att hantera implantatkomplikationer har reviderats. Boken är även uppdaterad med den senaste informationen om material, komponenter och tekniker inom implantatbehandling och ger därmed den senaste informationen om hur ofta komplikationer förekommer.

I övrigt har boken som tidigare samma fokus på goda råd om hur man förebygger, samt praktiska handfasta tips om hur man hanterar komplikationer - allt baserat på bästa tillgängliga evidens och praxis.

Boken riktar sig både till tandläkare med implantaterfarenhet och till team som inte själva utför implantatbehandlingar men som möter patienter med implantat. Den är även lämplig för utbildningar inom området.

Om författarna
Martin Schittek Janda, specialist i oral protetik, odont.dr., samt för närvarande Honorary Associate Professor, Hongkong University och lektor vid Malmö universitet.

Nikos Mattheos, specialist i parodontologi, odont.dr., docent vid Malmö universitet, Associate Professor och föreståndare för avdelningen för implantologi, Hongkong University.

Christel Larsson, specialist i oral protetik, docent i oral protetik, Odontologiska fakulteten, Malmö universitet.

Jan Ekenbäck, specialist i oral protetik, övertandläkare vid Institutionen för odontologi, Karolinska institutet, Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Implantat : att förebygga, diagnostisera och hantera komplikationer
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 752 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna