Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2021-02-05
Upplaga
1
Förlag
Gothia Kompetens AB
Originaltitel
Stärk arbetslaget : Er guide till kvalitet och samarbete i förskolan
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
264 g
SAB
Emia.01
ISBN
9789177412663

Stärk arbetslaget : er guide till kvalitet och samarbete i förskolan

Häftad,  Svenska, 2021-02-05
379
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En förskola med hög kvalitet kräver att arbetslag tar gemensamt ansvar för det pedagogiska utvecklingsarbetet. För att göra det behövs samtal och diskussioner om pedagogik, samarbete och utveckling. Verktygen för detta finns i boken Stärk arbetslaget - er guide till kvalitet och samarbete i förskolan.

Om det finns en genväg till ständig kvalitetsutveckling i förskolan går det via berättande. Genom att dela med oss och lära av varandra det vi kan och det som fungerar och utbyta erfarenheter kan vi öka samarbetet i arbetslaget och skapa samstämmighet i det pedagogiska utvecklingsarbetet.

I den här boken beskriver John Steinberg hur detta kan organiseras på ett enkelt och tydligt sätt. Han berättar om arbetslaget som redskap för att hjälpa varandra komma framåt i en komplex arbetssituation. Författaren sätter fokus på de avgörande detaljerna i bemötande och samsyn.

Boken Stärk arbetslaget är konkret och praktisk med syfte att stötta och utveckla samarbetet inom arbetslaget. Den är tänkt att användas som en cirkelbok utifrån kollegialt lärande där förskolläraren kan hålla i diskussioner och reflektioner med sitt arbetslag. Teorier, tips, personliga anekdoter, övningsexempel och principer beskrivs i syfte att stärka arbetslagets samarbete och främja den pedagogiska utvecklingen i förskolan.

John Steinberg är fil.dr i pedagogik, föreläsare och författare till femtiofem böcker om lärande, ledarskap, skolutveckling, kommunikation och värderingar som Lärarens kroppsspråk, Aktiva värderingar och Ledarskap i klassrummet. Han har tidigare arbetat som universitetslektor och rektor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stärk arbetslaget : er guide till kvalitet och samarbete i förskolan
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »