Är det någon konst att vara akademiker? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Lunds universitet, Media-Tryck
Medarbetare
Andersson Cederholm, Erika (förf.) / Meeuwisse, Anna (förf.) / Jonsson, Anna (förf.) / Mattson, Ingvar (förf.) / Sjöholm, Carina (red.) / Jernek, Magnus (red.)
Dimensioner
220 x 155 x 5 mm
Vikt
162 g
ISBN
9789177537076

Är det någon konst att vara akademiker?

Häftad,  Svenska, 2018-06-05
169
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad innebär det egentligen att vara akademiker i vår tid? Vilka är förväntningarna på oss som universitetslärare och forskare och hur lever vi upp till dem? Vad utmärker en skicklig akademiker och vilka är våra skyldigheter som lärare och kolleger? Går det att kombinera forskning och undervisning på ett fruktbart sätt? Och hur når vi ut med vår forskning? Ska vi publicera oss i tidskrifter eller ge ut böcker, skriva på svenska eller engelska?

Detta är frågor som akademiker dagligen ställer sig. Med anledning av Lunds universitets 350-årsjubileum bjöd Samhällsvetenskapliga fakulteten in ett antal forskare och lärare från olika discipliner till ett symposium på temat Academic skills - skapar kompletta akademiker excellenta utbildningsmiljöer? Samtliga talare gav sig in i diskussionen med liv och lust och vände och vred på perspektiven. Här är resultatet!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Är det någon konst att vara akademiker?
  2. +
  3. Den mjuka staten : feminiseringen av samhället och dess konsekvenser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den mjuka staten : feminiseringen av samhället ... av Erik J Olsson, Catharina Grönqvist Olsson (inbunden).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »