En annorlunda otrolig hälsoresa (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2020-03-04
Förlag
Recito Förlag
SAB
Lz
ISBN
9789177654407
En annorlunda otrolig hälsoresa (häftad)

En annorlunda otrolig hälsoresa

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-03-04
175
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Följ med mig på resa där jag själv ger dig en inblick hur jag från omkring 27 års ålder började känna av allergier, uppblåst mage/tarm och allmänt infektionskänslig, jag sökte hjälp i den offentliga vården för mina problem, utan resultat.
Hittade en egen väg 15 år senare där jag började förstå hur hälsan påverkas av vårt levnadssätt, för att slutligen vid 55 års ålder inser jag att vi har blivit lurade hur vi håller oss friska.
Jag kommer även att ta med dig på en resa om våra så kallade vällevnadssjukdomar, är det otur att vi drabbas av dessa sjukdomar, eller kan vi själva påverka dessa?
Tränar du för att du skall vara frisk? Vad bra, med det är inte träningen som kommer att ge dig den riktiga hälsan, kan det vara sant?
Varför går det mesta av sjukvårdens pengar till att försöka bota sjukdomssymtom, är det inte bättre att lägga pengarna på förebyggande så att vi slipper sjukdomar?
Miljön står i fokus idag, växthusgaserna breder ut sig och vår mat spelar helt klart en roll, men är det helt sant som dem som hörs mest i media säger?
Sist men inte minst, jag kommer att vända upp och ner och ifrågasätta mycket som vi trott ger oss hälsa de senaste 50-60 åren, och vad betyder orden «Äta Rätt»? Blir vi sjuka om vi äter tvärtom?
Jag vill att du följer med mig på «En Annorlunda Otrolig Hälsoresa», du kommer inte att ångra dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En annorlunda otrolig hälsoresa
  2. +
  3. Tunnel 29 : den sanna historien om den osannolika flykten under Berlinmuren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tunnel 29 : den sanna historien om den osannoli... av Helena Merriman (pocket).

Köp båda 2 för 250 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »