Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-14
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177710431

Liten tvåa med potential E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-05-14

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny feelgoodroman från omtyckta Camilla Davidsson som har sålt över 100 000 böcker av sin serie om Emma!'Sofia är en storstadstjej som vet vad hon vill med det mesta i livet. I alla fall är det vad hon tror. Yta och kontroll är viktigt för henne. Hon har en snygg, framgångsrik pojkvän, ett välavlönat jobb inom investment banking och har nyligen köpt en tvåa med renoveringsbehov på en fin adress i Stockholm. Om det inte vore för att lägenheten behöver renoveras, alla sena jobbkvällar, hennes omöjlige chef och skilsmässan mellan föräldrarna, skulle allt varit perfekt. Efter noggrann research anlitar Sofia en byggfirma som ska sköta renoveringen, men när hantverkaren som ska göra jobbet dyker upp, mer än en halvtimme försenad, verkar han allt annat än pålitlig och Arvid har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra. Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver. När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden och när Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra honom en tjänst får det oanade konsekvenser. Liten tvåa med potential är en feelgoodroman som rör sig mellan Stureplan och snötyngda dalastugor, mellan hopp och förtvivlan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Liten tvåa med potential. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 oktober 2018

    Jag har läst fyra böcker tidigare av Camilla Davidsson, och det är dom fyra böckerna i serien om Emma. Här är länk till min recension av den fjärde boken i serien, Sånger i skymningen, och i det inlägget finns även länkar till dom tidigare böckerna.

    Den här boken, Liten tvåa med potential, är helt fristående från författarens tidigare böcker.

    Boken är en härlig feelgoodbok, som jag varmt kan rekommendera för en stunds avkopplande underhållning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson