Liten tvåa med potential (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (310.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2018-06-28
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177710448

Liten tvåa med potential Ljudbok

(84 röster)  |   Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-28

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny feelgoodroman från omtyckta Camilla Davidsson som har sålt över 100 000 böcker av sin serie om Emma!'Sofia är en storstadstjej som vet vad hon vill med det mesta i livet. I alla fall är det vad hon tror. Yta och kontroll är viktigt för henne. Hon har en snygg, framgångsrik pojkvän, ett välavlönat jobb inom investment banking och har nyligen köpt en tvåa med renoveringsbehov på en fin adress i Stockholm. Om det inte vore för att lägenheten behöver renoveras, alla sena jobbkvällar, hennes omöjlige chef och skilsmässan mellan föräldrarna, skulle allt varit perfekt. Efter noggrann research anlitar Sofia en byggfirma som ska sköta renoveringen, men när hantverkaren som ska göra jobbet dyker upp, mer än en halvtimme försenad, verkar han allt annat än pålitlig och Arvid har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra. Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver. När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden och när Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra honom en tjänst får det oanade konsekvenser. Liten tvåa med potential är en feelgoodroman som rör sig mellan Stureplan och snötyngda dalastugor, mellan hopp och förtvivlan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Liten tvåa med potential. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig feelgood
  -, 11 augusti 2023

  Mysig feelgood med en väldigt bra uppläsare. Det händer nya saker hela tiden.

 2. Håller stilen
  -, 20 juli 2022

  Har läst alla Camillas böcker fram till den här serien och blir aldrig besviken. Mycket underhållande och l lätt att leva sig in i handlingen.

 3. Feelgood
  -, 30 juni 2022

  Min första bok av Camilla men jag kommer att läsa fler av henne. Man kommer snabbt in i boken och lever sig in i karaktärerna, den är finstämd och man vill inte att den ska ta slut.

 4. Mysig
  -, 11 juni 2022

  Jättehärlig. Välskriven. Lite spännande också! Väl värd sin läsning! Mer!

 5. Feelgood med oväntad vändning
  -, 17 oktober 2018

  Verkligen uppfriskande feelgood som inte tar den förväntade vägen. Rekommenderas!

 6. Feelgood med djup
  Kaffeläsaren, 8 oktober 2018

  När jag börjar lyssna på berättelsen om Sofia tänker jag ganska fort att jag vet vad som kommer hända. Att Liten tvåa med potential är ytterligare en förutsägbar feelgood som lämnar en så fort man slutat lyssna/läsa. Men jag är väldigt glad över att jag hade fel. Berättelsen var inte alls som jag trott. Berättelsen har ett djup och är inte alls så förutsägbar som jag trott. Sofias liv är intressant och med hög igenkänning för många. Lever hon det liv hon själv vill leva eller följer hon bara ... Läs hela recensionen

 7. Typ dumm kvinna och kvicktänkt kille
  Katha, 25 september 2018

  Vad dumm bok. Vilket begrepp av kvinnor finns där. Berättelse är också inte så spännande.
  Jag avslutade läsa efter 30 sidor.

 8. Svår att lägga ifrån sig!
  Kim M. Kimselius, 3 augusti 2018

  Under vintergatans alla stjärnor fångade mig direkt och jag älskade boken. Det roliga med den boken var att jag fick läsa manus, eftersom Camilla Davidsson skickade det till mitt förlag. Det var nära att jag tackade ja, trots att jag aldrig ger ut andras böcker, men Under vintergatans alla stjärnor kände jag kunde bli något stort, så blev det också.

  Med Liten två med potential har Camilla Davidsson fångat mig på samma sätt som med sin debutbok. Jag lyssnade på boken i ett sträck, eft... Läs hela recensionen

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson