Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-26
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
ISBN
9789177710684

Överraska mig E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-06-26

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Personen du känner bäst kan ibland överraska dig mest! tio år har Sylvie och Dan varit ett par. De har ett mysigt hem, bra jobb, underbara tvillingflickor och de kommunicerar så självklart med varandra att de oftast avslutar varandras meningar. De vet allt om varandra och kunde helt enkelt inte vara lyckligare. Tills de på en läkarundersökning får höra att de båda har så perfekt fysik att de antagligen kommer att leva tills de blir hundra år. Vilket skulle innebära att de har 68 års äktenskap kvar?! Paniken slår till. Sylvie och Dan bestämmer sig för att hitta på små överraskningar för varandra, för att hålla relationen levande. Men under Projekt överraska mig allt från oväntade gåvor till restaurangdejter och udda fotograferingar staplas missförstånden på varandra med komiska följder. Gradvis förvandlas överraskningarna dock till chockerande upptäckter. Och när en skandal från det förflutna avslöjas, börjar de undra om de någonsin känt varandra på riktigt ..."Det här är Kinsella i högform. Det är stor humor och det är stor igenkänning." I Hyllan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Överraska mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 juli 2019

    Jag tror att det här är den tjugonde boken som jag läser av Sophie Kinsella. Har nog läst alla hennes böcker som finns översatta till svenska.

    Åtta av böckerna är i Shopaholic-serien, och tolv av böckerna är helt fristående böcker. Jag har tyckt om alla hennes böcker, men jag tycker att dom fristående böckerna är något bättre än Shopaholic-serien.

    Den här boken, Överraska mig, är en helt fristående bok. Och precis som hennes tidigare böcker så är boken lättsam, smårolig, s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophie Kinsella