Nyckeln till det förflutna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (302.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2018-03-07
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177710837

Nyckeln till det förflutna Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-07

Styckköp

188

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En romantisk spänningsroman som utspelar sig i Dalarna!Den framgångsrika hoppryttaren Jakob äger en idyllisk hästgård i Dalarna. På ytan verkar hans liv perfekt, men hans före detta flickvän Filippa gör sig påmind hela tiden, och han har svårt att komma över hennes svek.Jessica har ledsnat på sitt inrutade liv i Stockholm, och när hon av en slump blir erbjuden jobb som hästskötare på Jakobs gård, tackar hon ja utan att blinka, trots att hon egentligen inte är kvalificerad för jobbet.Jobbet är hårdare än Jessica kunnat föreställa sig. Dessutom tycks det gamla huset ruva på en välbevarad hemlighet. Tillsammans med Jakob börjar Jessica gräva i det förflutna och snart förstår de att anden till en mördad kvinna försöker kontakta Jessica.När Jessica och Jakob närmar sig både sanningen och varandra, hittas liket av en man i myren bredvid gården, och det idylliska lant-livet tar en oväntad vändning. Vem är den döde mannen? Och varför har han en nyckel som hör till gården?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nyckeln till det förflutna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Småtrevlig
    Kaffeläsaren, 26 april 2018

    Lite småtrevlig mysig bok som jag lyssnade på. Hästar, mystik och kärlek i ett. Blev lite full i skratt åt uppläsarens lustiga uttal av hästutrustningen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Keiler