En sommar i Devon (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Cohen
Utgivningsdatum
2019-06-18
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177711681
En sommar i Devon (ljudbok)

En sommar i Devon Ljudbok

(43 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-18

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Shell Cottage har alltid varit familjen Tarrants semestertillflykt. Huset vid havet i Devon har förgyllt deras somrar med strandlekar, grillfester och varma kvällar. Men den här sommaren kommer allt att förändras.

Olivia har nyligen blivit änka, och efter sin makes död upptäcker hon något som får hennes liv att vändas upp och ner. Dottern Freya har en lyckad karriär som husläkare, men när hon begår ett misstag på jobbet ställs hennes framtid på spel.

Olivias svärdotter Harriet ser fram emot en semester med maken Robert och tonårsdottern Molly, men det Harriet inte vet är att Robert bär på en hemlighet. Och det gör även Molly ...

En sommar i Devon är en varm feelgoodroman med alla klassiska Diamond-ingredienser: familjetrubbel, kärlek och underbara miljöer. Strandcaféet har sålt i över 50 000 exemplar och denna roman kommer inte att göra fansen besvikna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En sommar i Devon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättsmält och charmig
  Kaffeläsaren, 22 april 2020

  Jag har inte läst något av Lucy Diamond innan men efter att ha lyssnat på henne på Feelgoodfestivalen i Mariefred förra året så blev jag nyfiken att läsa hennes böcker. En sommar i Devon är en klassisk feelgoodroman med kärleksbekymmer, sorg, missförstånd och trevliga miljöer. Boken utspelar sig i mysig miljö som får mig att vilja åka till Devon själv. Till en början tycker jag boken är lite spretig med flera olika karaktärer att hålla reda på, men det klarnar ganska snart. Kvinnorna som port... Läs hela recensionen

 2. Intressanta tvistar
  Sofia, 13 augusti 2019

  Lite klyschig men intressanta tvistar och karaktärer. Lämnar en med en fin känsla.

 3. Omtumlande
  Kim M. Kimselius, 25 juli 2019

  Det här var en omtumlande bok där ingen är lycklig och alla bär sina sorger och problem inom sig. Till slut möts de för den årliga semestern i familjens Tarrents semestertillflykt, huset vid havet i Devon. Under alla somrar har de njutit av strandlekar, grillfester, varma kvällar och en harmonisk stämning.

  Men med allt som människorna bär inom sig kan det inte bli annat än katastrof.

  Allt börjar med att Olivias man hastigt dör. Hon bestämmer sig för att åka tidigare till hus... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lucy Diamond