Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Familjen Bergendahl (del 2)
Utgivningsdatum
2019-08-30
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177712039

I fikonträdets skugga E-bok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-08-30

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Susanne har tagit hand om sin familj i alla år, men nu är de vuxna döttrarna Sofia och Lovisa utflugna och maken Lars har plötsligt och chockartat lämnat henne för en yngre kvinna. Nu måste Susanne skapa sig ett nytt liv. Först och främst hitta en lägenhet, men också ett nytt jobb och någonstans att göra av bohaget från familjevillan.

I en avkrok på Gotland ligger den gamla mjölkbutiken, ett arv som Susanne tänkt sälja, men som tillfälligt får husera alla möbler och prylar. I lugn och ro ska hon sortera allt och hämta kraft efter skilsmässan. När en turist en dag stannar till på gården och frågar vad sakerna kostar, finner Susanne att hon halvt ofrivilligt säljer en gåva hon fått från Lars. Och när en stilig, men vresig granne dyker upp strax efteråt och vill köpa en bok, sätts en kedja av händelser igång som slungar ut Susanne i livet igen. Men vågar hon säga ja till allt det nya?I fikonträdets skugga är en fristående fortsättning på läsarsuccén Liten tvåa med potential. Det är en varm och kärleksfull skildring om att resa sig när man har fallit och om modet att stå upp för sig själv och det man tror på.

CAMILLA DAVIDSSON född 1969, författardebuterade 2014 med Under Vintergatans alla stjärnor. I många år arbetade hon med marknadsföring på en rad internationella företag. Mellan 2008 och 2016 drev Camilla ett Bed & Breakfast på Fårö, men numera skriver hon på heltid. I fikonträdets skugga är hennes sjätte bok.

Följ Camilla på:

www.facebook.com/camilladavidssonm/

Instagram: @camilladavidsson

Röster om Liten tvåa med potential:

"Härlig feelgood med en allvarlig underton."

Aftonbladet Söndag

"Romantisk och uppslukande läsning utlovas, men det finns också en tanke bakom då författaren trovärdigt skildrar hur det känns att drabbas av utbrändhet."

Amelia

"Camilla Davidsson lyckas skapa en väldigt fin dynamik i sin berättelse som gör att jag vill fortsätta läsa...romantisk feelgood när den är som bäst."

Bloggen Johannas Deckarhörna

"Kärleksfull feelgood."

Året Runt

"Det här är en riktig feelgoodpärla med ett allvarligt stråk ... en sådan bok som man omöjligen kan låta bli att älska ... jag rekommenderar Liten tvåa med potentialtill alla jag pratar med just nu."

Bokbloggen Boktokig

"Liten tvåa med potential bjuder på härlig kärlek, en fantastisk jul med snö och skidåkning och karaktärer med stora hjärtan. Perfekt läsning när vinden viner runt knuten med andra ord."

Bokbloggen Bokmalen

"Tankeväckande feelgood med djup! Camilla Davidsson har definitivt blivit en av mina favoritförfattare och jag ser fram emot fler böcker av henne!"

Bokbloggen Boklysten

"Davidsson lyckas väldigt väl med att skapa trovärdiga karaktärer som jag bryr mig om på riktigt. Feelgood ska innehålla en rejäl dos svärta, annars blir det bara tråkigt och här är balansen precis perfekt."

Bokbloggen Enligt O
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I fikonträdets skugga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Loppis
    -, 2 maj 2021

    Mycket läsvärd bok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson