En oväntad jul (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (246.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2019-11-04
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
ISBN
9789177712084

En oväntad jul Ljudbok

(18 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-04

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hundar, kärlek och Devon årets julroman från Printz Publishing är här!Charlie älskar inte julen. Särskilt inte den här julen. Charlies pojkvän har lämnat henne för sin personliga tränare, hennes mamma har åkt på en långresa med sin senaste man och som lök på laxen har hennes Londonlägenhet blivit förstörd i en gasexplosion. Singel, med lätt hjärnskakning och tillfälligt hemlös, inser Charlie att hon bara har ett ställe att åka till: sin kusins Jez hundpensionat i Devon. Charlie är inte precis en hundperson, men hur illa kan det vara ? Planerna på en stillsam jul i en charmig liten by kommer snabbt på skam, när Jez bestämmer sig för en spontan julresa och lämnar Charlie ensam med hundpensionatet. Den gravida beaglen Peggy och den ängslige grand danoisen Malcolm verkar ha bestämt sig för att hålla Charlie på tå. Och var är Cal, den outhärdligt nedlåtande men stilige veterinären, när man behöver honom? Nedräkningen till julafton pågår, och Charlies liv har aldrig känts så rörigt men med lite hjälp av sina nya fyrfota vänner, kanske hon kan lära sig ett och annat om att leva i nuet, omfamna det oväntade och att vara öppen för kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En oväntad jul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Med ett leende på läpparna
    -, 1 januari 2022

    En oväntat underhållande bok om en ¿stark självständig kvinna¿ som får hjälpa sin släkting i Devon med hennes hundpensionat. Det handlar om hundar, kärlekstrubbel och lite jul. Jag lyssnar med ett leende på mina läppar. Det är ett rent nöje att höra på när Maria Lyckow läser boken för mig.

  2. En bok som gjorde mig glad !
    Elinor , 9 november 2019

    En underhållande rolig bok när det är dåligt väder och man känner sig lite trött och hängig . Många goa skratt .

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Natalie Cox