En nästan perfekt semester (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (396.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2021-02-05
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Sanna Östergren
ISBN
9789177712787

En nästan perfekt semester Ljudbok

(29 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-05

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Drottningen av Beach Reads är tillbaka med den perfekta semesterläsningen om nya vänskaper, gamla hemligheter och spirande kärlek.

Sommaren är här, och Lornas semesterstugor i Cornwall är fullbokade. Solstolarna är uppställda vid poolen, himlen är blå och de nya gästerna är på väg.

Em har planerat den perfekta semestern med sina tonåringar plus sin nya pojkvän, George. Men nu ska hans besvärliga sexåring följa med också. Kommer deras romans att överleva bonusfamiljelivet?

Maggie hoppas att en semester vid havet kommer att föra henne och tonårsdottern närmare varandra, men när Maggies exman plötsligt dyker upp igen förändras allt. Kan hon lita på mannen som krossade hennes hjärta?

Olivia har flytt från småbarnslivet som hotar att kväva henne, men tvingas istället möta sitt förflutna. Kanske har det blivit dags för henne att bekänna allt om hon vågar.

Med vänskap, hjärtesorg och hemligheter i mixen, kommer semestern bli varm och mysig eller kommer hettan att skruvas upp till max?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En nästan perfekt semester. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En nästan perfekt bok
    -, 8 januari 2022

    Lite rörig först och många personer. Det tog en stund innan boken kom igång, men då var det svårt att sluta lyssna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Diamond