Solsken på menyn (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Café Havsbris (del 3)
Utgivningsdatum
2020-06-23
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789177712824
Solsken på menyn (e-bok)

Solsken på menyn E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-06-23

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sommaren är här och på Café Havsbris skiner solen ikapp med gästerna. Och för den rosahåriga servitrisen Willow Longville är det lilla klippfiket lika mycket ett jobb som det är hennes hem. Men lönen är liten, så för att få ihop livet (som även inkluderar en mamma med Alzheimers) jobbar Willow extra som städerska.

När hon får uppdraget att städa Briarwood, det gamla huset på kullen som stått tomt i över tio år, vänds hennes liv upp och ner. Hon träffar Tom, en stilig främling, som har en alldeles speciell koppling till huset. De blir snart vänner, och inser även att de har mer gemensamt än vad de först trodde. Men att bli förälskad är verkligen det sista Willow har tid med...

Solsken på menyn är den tredje fristående delen i Debbie Johnsons serie om Café Havsbris. 2019 släppte Printz de första två (Kärlek på menyn och Jul på menyn) i snabb följd och böckerna har på kort tid blivit favoriter bland svenska läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Solsken på menyn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Livet
    -, 9 oktober 2021

    Mycket givande och bra bok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Debbie Johnson