I krigets skugga (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2020-11-16
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789177712879

I krigets skugga Ljudbok

(16 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-16

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
1939. Krig har brutit ut, och hundratals barn evakueras till landsbygden för att undkomma bomberna som regnar över London.

Vivienne bad inte om ett evakueringsbarn. Hon är faktiskt inte säker på att hennes hjärta klarar av det. Så många krig, så många besvikelser Vivis förmåga att känna kärlek lämnade henne den dagen då hon fick veta sanningen om sin man, Edmund, och när hon fattade det värsta beslutet i sitt liv och lämnade sin älskade syster åt hennes öde.

Men sjuåriga Pearl flyttar in, och med tanke på ryktena om vad som händer med små judiska barn i Europa, kanske detta är den säkraste platsen för henne.

Medan Vivi och Pearl lär sig att leva tillsammans, upptäcker de att de har ett band som går djupare än de kunde ha anat från innan Pearl föddes, och djupt ner i Viviennes förflutna. Och det kommer att vara Pearl den lilla flickan som säger så lite och ser så mycket som tvingar Vivi att slutligen konfrontera det som hände under första världskriget. Och kanske finns hoppet om kärleken kvar?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lizzie Page