Nya drömmar i Halleholm (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (387.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Halleholm (del 3)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2022-05-25
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Mats Foerster
ISBN
9789177712930
Nya drömmar i Halleholm (ljudbok)

Nya drömmar i Halleholm Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-05-25

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tredje delen i den omtyckta familjesagan om människorna i Halleholm!

Vintern går mot vår i Halleholm, det idylliska skärgårdssamhället utanför Stockholm. För Lovisa Lindegren, stolt ägare av stadens bästa bageri, har livet ordnat upp sig ordentligt. Axel har friat och till midsommar vankas bröllop. Dessutom är hon gravid, och barnet väntas bara några veckor innan bröllopet.

Men att ha många bollar i luften har aldrig stoppat Lovisa. Hon har även siktet inställt på att utöka affärerna genom att lägga vantarna på den söta men slitna våffelstugan längs strandpromenaden. Vem vet när den blir till salu igen? Men när en hemlig spekulant lägger ett motbud börjar hon fundera på om någon försöker förstöra för henne... igen.

På andra sidan Atlanten, i New York, bor Lovisas syster Johanna med man och barn. Trots det till synes perfekta livet och ett toppjobb som första flöjtist på Metropolitan-operan längtar Johanna efter familjen i Halleholm. Och när Kungliga Operan utlyser en tjänst bokar Johanna en biljett hem.

Men när vårens vindar värmer och isarna smälter vänds livet plötsligt upp och ner för Lovisa. Kommer livet i Halleholm någonsin bli sig likt igen?

Nya drömmar i Halleholm är den tredje delen i Ruth Kvarnström-Jones varma släktsaga, där nya drömmar möter livets prövningar - över ett glas kyld champagne och en bit bröllopstårta!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ruth Kvarnström Jones

  • Julstök i Halleholm

    Ruth Kvarnström Jones

    Hösten har anlänt till Halleholm, det idylliska skärgårdssamhället utanför Stockholm. Lovisa Lindegrens liv har äntligen ordnat upp sig: hon har stora planer inför julen på stans bästa bageri och kärleken mellan henne och Axel spirar. Men minnena ...