Ett oväntat arv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kungsbackakvartetten (del 1)
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2020-08-04
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177712985
Ett oväntat arv (ljudbok)

Ett oväntat arv Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-08-04

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Madeleines föräldrar omkommer i en bilolycka står hon plötsligt ansvarig för hela familjen Fors ägor: en hästgård som vandrat genom släkten i flera generationer. Visserligen delar hon arvet med sin bror Erik, men han är mer intresserad av ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården.

I hovslagaren Henrik, en vän till familjen, finner Madeleine både stöd och en oväntad attraktion. Det finns bara ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten de krockade.

För att få hjälp med ruljangsen på gården bestämmer sig Madeleine för att skriva varsitt brev till sina tre bästa barndomsvänner tjejerna som precis som henne själv älskade hästar som barn men som idag lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt vända gårdens ekonomi. Men i familjen ruvar hemligheter som kommer att sätta käppar för Madeleines planer.

Ett oväntat arv är den första delen i Kungsbackakvartetten. En härligt eskapistisk och romantisk serie som kretsar kring Fors gård och de människorna som finns där.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett oväntat arv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig hästbok
  Ellie, 9 november 2023

  Gillade denna jätte mycket och ber er att lyssna eller läsa denna.

 2. Som "Stallkompisar" för vuxna!
  -, 11 november 2022

  Aldrig har jag förut läst en feelgoodbok som utspelar sig i stallmiljö. Författaren lyckas gestalta både miljö och karaktärer på ett riktigt mysigt och underbart sätt. Det var som att barndomsjaget som älskade ivrigt läste Penny-serier och tittade på Stallkompisar fick komma till liv igen! Jag kommer helt klart att läsa resten av böckerna i denna unika serie!

 3. Mysig feelgood
  millimys_books (Veberöd), 6 september 2020

  Här är en bok för alla hästälskare! Historien utspelar sig bitvis dåtid, men framförallt i nutid kring en hästgård. Intrigerna avlöser varandra i ett ganska rappt tempo utan några långa transportsträckor.

  Uppläsaren passar bra, även om hon inte är helt konsekvent vid de olika rösternas tonlägen.

  Historien tvingar fram en & annan tår -men den är överlag inte sorglig utan en mysig berättelse som är lätt att komma in i.

  Madeleine & hennes bror Erik får oväntat överta h... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sofia Ymén