Dagboken jag aldrig skrev (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dagboken (del 1)
Inläsare
Klara Zimmergren
Utgivningsdatum
2021-01-25
Upplaga
2
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177713494

Dagboken jag aldrig skrev Ljudbok

(66 röster)  |   Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-25

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tänk att du en dag får en dagbok av din dotter. Hon är drygt tjugo år gammal och nyfiken på hur det egentligen är att vara femtio. Du lovar att du ska skriva, åtminstone någon gång i veckan. Men vad finns det egentligen att skriva om? Hur spännande kan det vara att följa en femtioårig kvinnas liv i Göteborg?

Det blir mot alla odds ett fullspäckat år - som innefattar både livsbejakande vinkvällar i Göteborg och meditationsläger på Österlen. Klimakterievallningar och läkarjobb på Sahlgrenska. En trygg sambo och en tjugo år yngre (skitsnygg) AT-läkare. Och så var det det där med relationen till mamma och syrran ... Det är inte helt okomplicerat att vara mitt i livet.

Dagboken jag aldrig skrev är en humoristisk, varm och äkta bladvändare - en medelålders Bridget Jones nedsläppt mitt bland Göteborgs spårvagnar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Dagboken jag aldrig skrev. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klockren underhållning
  -, 14 augusti 2023

  Sån igenkänning med bonusbarn, klimakteriet, högt ställda krav på sig själv och att inte vilja ha barnbarn. Många goda skratt och klockrena repliker: ¿Livet är fan inte rättvist. Kvinnor har mens i typ 40 år, det gör ont och luktar och det är rätt krångligt och kladdigt. Sen får vi barn och ska trycka ut dem från ett hål som inte är dimensionerat för uppgiften. Och när vi är klara med den biten, ja, då ska vi in i klimakteriet. Det är inte rättvist.
  -Vad gör du med din kropp (fråga till ... Läs hela recensionen

 2. Mys-bok!
  -, 29 oktober 2022

  Gillade boken skarpt! Igenkännande och rolig men med en allvarlig sida också. Som göteborgare blev miljöbeskrivningarna extra bra.

 3. Läs den!
  -, 7 juli 2022

  Hög igenkänningsfaktor med många skratt! Bra uppläsare. Kul med Götebogsmiljö.

 4. 50+
  -, 23 mars 2022

  Tack för denna humoristiska bok om att vara kvinna mitt i livet, känner så väl igen mig med alla förändringar i min kropp efter jag fyllt 50, samt sambo med barn på olika håll. Ser fram emot nästa bok. Personligen tycker jag om Klara Zimmergren som uppläsare, hon gör det jättebra!

 5. Smårolig
  -, 30 juni 2021

  Boken var stundtals rolig och mysig, lite rörig. Jag borde ha läst boken själv eftersom jag inte känner att uppläsaren gör boken rätt. Hon låter stel å tråkig rakt igenom vilket förstör boken tyvärr. Pga det får boken lågt betyg

 6. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 24 februari 2021

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Jag läser ju mest deckare och thrillers, och i andra hand romaner. Men ibland så kan jag sticka emellan med en feelgood. Och den här tyckte jag om, den var lättsam och humoristisk. Handlar om ett år i en kvinnas liv, som är i femtioårsåldern och bor i Göteborg. Lyssnade till största delen på den, och den var mycket bra inläst av Klara Zimmergren. Kan rekommenderas.

 7. Göteborg
  Madeleine , 10 februari 2021

  En finfin skildring om vardagarna med dess utmaningar. Stort plus för att den utespelar sig i Göteborg, och att uppläsaren är göteborgska och klarar av att återge den på ett underbart vis! Rekommenderas!

 8. Vardaglig feelgood roman
  -, 1 februari 2021

  Härligt med Göteborgsmiljö :) hög igenkänning :)

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Jessika Devert