Julen enligt Julia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (258.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Livet enligt Julia (del 1)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2020-11-23
Upplaga
2
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177713531

Julen enligt Julia Ljudbok

(16 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-23

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Julia Grahn avskyr (sitt namn till trots) julen. Kanske skulle det vara annorlunda om hon hade någon att fira den med. Men det har hon inte och efter förra årets tomteincident längtar hon inte efter en jul hemma hos föräldrarna. Det ser helt enkelt inte bättre ut än att hon kommer att fira julen ensam med Mr Merlot och Monsieur Chardonnay som enda sällskap.

Petter Niklasson brottas med andra problem. Arbetet med doktorsavhandlingen går trögt och ex-frun har låtit meddela att hon tänker fira julen på Gotland och ta deras gemensamma dotter med sig. Till på köpet verkar han (sitt namn till trots) ha gått och blivit impotent. Den senaste nätdejten slutade i total förödmjukelse med betoning på mjuk.

När Julia får erbjudandet om att fly stan över julhelgen till ett vackert gammalt stenhus i Visby i utbyte mot att vara kattvakt nappar hon. Vad hon inte vet är att Petter har fått samma erbjudande och han åker dit för att lappa ihop sitt spruckna äktenskap.

Deras första möte blir en katastrof. Därefter går det utför. Och sedan blåser det upp till storm...

Julen enligt Julia är en romantisk komedi om att hitta både sig själv och kärleken där man minst anar det. Om att bli räddad av en tomte, om nyfikna grannar och ett snötäckt Visby där allt är möjligt i juletider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Julen enligt Julia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt julkänsla
    -, 30 december 2020

    Välskrivet och underhållande. Väldigt trevlig uppläsning innehållande dialekter och nyanser. Härlig beskrivning av Visby och karismatiska karaktärer. Jättebra!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristin Emilsson