Möjlighet till självhushållning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-06-09
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177713876

Möjlighet till självhushållning E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-06-09

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Möjlighet till självhushållning på charmig gård utanför Kopparberg, står det i annonsen i tidningen Land. Basse och Kajsa har tröttnat på sin inrutade tillvaro i Örebro och bestämmer sig för att prova livet på landet. Nu ska de odla, snickra möbler och sköta gårdens hästar, som hyresvärden lämnat kvar. Kanske kan idyllen laga sprickorna i deras förhållande.

Men livet på gården visar sig bli tuffare än de tänkt sig. Både hästar och bin är rymningsbenägna, ladan är fallfärdig och kålmaskarna äter upp stora delar av odlingen. Dessutom lägger grannen Per-Arne ständigt näsan i blöt. Och så finns det en person i parets förflutna som Kajsa gömmer sig från ...

Möjlighet till självhushållning är en ny roman från feelgood-favoriten Karin Janson. En underhållande bladvändare om människors bild av landsbygden, berättad med både humor och kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Möjlighet till självhushållning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känslofylld och humoristisk
    Lisbeth Boström (Timrå), 2 mars 2022

    Ännu en härlig bok från Anna Janson! Den hade liksom det mesta och den var otroligt svår att slita sig från. Jag har skrattat, jag har funderat, jag har känt igen mig i vissa saker. Kan starkt rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Janson