Tillbaka till Stoningham (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-17
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789177713920
Tillbaka till Stoningham (e-bok)

Tillbaka till Stoningham E-bok

(6 röster)
E-bok,  Svenska, 2021-03-17

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Familjen Frost är en klassisk amerikansk familj. Barb och John har varit gifta i nästa femtio år. De har två döttrar - Juliet och Sadie - som båda är älskade men väldigt olika. Men när John får en stroke faller familjen Frosts värld samman likt ett korthus.

Vildsjälen Sadie bestämmer sig för att lämna sitt liv som konstnär i New York, och bege sig tillbaka till Stoningham, den lilla kuststaden någon timme bort. Hon har alltid varit närmast sin pappa, och det blir hennes ansvar att ta hand om honom efter stroken. I Stoningham bor systern Juliet kvar. Hon är framgångsrik arkitekt, gift med en charmerande brittisk man och har två ljuvliga döttrar. Ändå tillbringar hon en stor del av sin tid med att gömma sig i garderoben med panikattacker. Som tur är har hon mamma Barb till stöd - och Barb har alltid haft Juliet som favorit.

Men vad händer när familjen Frosts självklara roller plötsligt blir otydliga? Lilla Stoningham är en liten stad full av hemligheter och bortglömda kärleksaffärer. Och ingenting kommer bli sig likt igen ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristan Higgins