En storm i juletid (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-06
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177714552
En storm i juletid (e-bok)

En storm i juletid E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-06

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Första advent står för dörren och hela Stockholm förbereder sig för den stundande högtiden. Vanligtvis älskar Alice allt gnistrande pynt och alla ljusdekorationer, men inte i år. Hon har svårt att komma över det stora svek hon utsattes för julen innan och har dragit sig undan i en liten andrahandslägenhet på Mariaberget på Södermalm.

För att hanka sig fram hjälper hon aspirerande författare med deras bokmanus, fjärran från den lysande framtid hon en gång varit spådd. När Alice kontaktas av Samuel Engman, en omtalad deckarförfattare, angående hans nya manus, tackar Alice mot sin vilja ja till uppdraget, eftersom bankkontot är tomt. Samarbetet går trögt till en början, och till råga på allt blir Alice hela tiden störd - av den lilla flickan Poppy och av katten Confucius, vars excentriska ägarinna gör allt för att locka ut Alice ur ensamheten.

I takt med att julen närmar sig mjuknar Alice, men klarar hon att lägga förra vinterns svek åt sidan och börja lita på människor igen?

Efter succétrilogin om familjen Bergendahl är Camilla Davidsson nu aktuell med en fristående julroman. En storm i juletid utspelar sig på Söders höjder och i den gnistrande fjällvärlden, och innehåller spår av romantik, svek, julmys och författardrömmar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En storm i juletid. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar
    -, 12 december 2021

    Feelgood i juletid, bara att krypa upp i soffan och njuta. Ytterligare en fullträff av Camilla Davidsson.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson