En storm i juletid (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (285.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-10-25
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177714569

En storm i juletid Ljudbok

(65 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-25

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första advent står för dörren och hela Stockholm förbereder sig för den stundande högtiden. Vanligtvis älskar Alice allt gnistrande pynt och alla ljusdekorationer, men inte i år. Hon har svårt att komma över det stora svek hon utsattes för julen innan och har dragit sig undan i en liten andrahandslägenhet på Mariaberget på Södermalm.

För att hanka sig fram hjälper hon aspirerande författare med deras bokmanus, fjärran från den lysande framtid hon en gång varit spådd. När Alice kontaktas av Samuel Engman, en omtalad deckarförfattare, angående hans nya manus, tackar Alice mot sin vilja ja till uppdraget, eftersom bankkontot är tomt. Samarbetet går trögt till en början, och till råga på allt blir Alice hela tiden störd - av den lilla flickan Poppy och av katten Confucius, vars excentriska ägarinna gör allt för att locka ut Alice ur ensamheten.

I takt med att julen närmar sig mjuknar Alice, men klarar hon att lägga förra vinterns svek åt sidan och börja lita på människor igen?

Efter succétrilogin om familjen Bergendahl är Camilla Davidsson nu aktuell med en fristående julroman. En storm i juletid utspelar sig på Söders höjder och i den gnistrande fjällvärlden, och innehåller spår av romantik, svek, julmys och författardrömmar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En storm i juletid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kärlek under pandemi
  -, 25 december 2023

  En trevlig julroman som utspelar sig i ett vintrigt Stockholm. Bra karaktärer med okomplicerad handling. Romantik, svek och julmys. En extra romantisk julroman finns också att följa då historien handlar om en redaktör och en författare. Även kul att få lite inblick i förlagsbranschen.

 2. En storm i juletid av Camilla Davidsson
  -, 8 december 2021

  En bok om en bok. Många turer, förvecklingar och ibland skämskudde. Ett nja

 3. Riktig feelgood
  -, 2 december 2021

  Härligt julig med inslag av komplikationer. Kul med en bok i en bok.

 4. Fantastiskt!!
  -, 18 november 2021

  Underbart fin berättelse som är så målande att man verkligen är där.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson