Julstök i Halleholm (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Halleholm (del 2)
Utgivningsdatum
2021-11-03
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Mats Foerster
ISBN
9789177714620
Julstök i Halleholm (e-bok)

Julstök i Halleholm E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-11-03

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hösten har anlänt till Halleholm, det idylliska skärgårdssamhället utanför Stockholm. Lovisa Lindegrens liv har äntligen ordnat upp sig: hon har stora planer inför julen på stans bästa bageri och kärleken mellan henne och Axel spirar.

Men minnena från barndomen och systern Cecilias cancerbehandling och bortgång har alltid plågat Lovisa, och när Axels mor Désirée insjuknar ställer det till stora problem mellan Lovisa och den praktiskt lagda onkologen Axel.

Medan julen närmar sig och husen i Halleholm täcks av gnistrande snö väcks många frågor. Vad döljer bästa vännen Rebecca för Lovisa? Kommer Halleholms mest älskade gubbe Algot att få återförenas med sin familj på andra sidan jordklotet? Och kan Lovisa äntligen förlika sig med Cecilias död för att kunna gå vidare med Axel?

Julstök i Halleholm är den andra delen i Ruth Kvarnström-Jones varma släktsaga, där traditioner och gamla oförrätter möter nutida kärlek och intriger - över läckra cupcakes och hemmagjord varm choklad!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Julstök i Halleholm. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Livet
    -, 7 februari 2022

    En mycket bra och lättläst bok, man kommer snabt in i den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ruth Kvarnström-Jones

  • Lovisas val

    Ruth Kvarnström-Jones

    Halleholm - Lovisas val är en modern Romeo och Julia-historia, en släktsaga som utspelar sig i en pittoresk ort i Stockholms skärgård och sträcker sig från 1920-talet fram till modern tid. En berättelse om kärlek, mod och ljuvliga kanelbullar. Lov...