Katthotellet vid kusten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katthotellet (del 1)
Utgivningsdatum
2021-08-03
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177714781
Katthotellet vid kusten (e-bok)

Katthotellet vid kusten E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-03

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Jonna blir vräkt från sin drömlägenhet och dessutom inser att hennes förlupne före detta pojkvän lurat henne på pengar rasar världen ihop. Utan jobb eller någonstans att bo tar hon sina fyra älskade katter och åker till sin farfar i Bohuslän, som hon inte träffat på trettio år. Hon får flytta in i hans gästhus på Räkholmen och de börjar lite trevande lära känna varandra och sin gemensamma släkthistoria.

Ett steg i taget lär Jonna känna den lokala frisören, den snygge snickaren och de som bott på ön i hela sitt liv - ett speciellt och lite svåråtkomligt folk. Att träffa någon ny kärlek är hon inte intresserad av, men när det visar sig att byns rikemansson älskar att dansa lika mycket som hon - då vaknar något till liv i hennes hjärta. Kanske finns det chans till lite allt möjligt på Räkholmen?

Katthotellet vid kusten är Jessika Deverts andra fristående feelgoodroman. Det är en varm och humoristisk berättelse om sommarkänslor, att våga och börja om. Och om katter förstås.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Katthotellet vid kusten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feelgood
    -, 12 augusti 2022

    Jag har 2 katter och därför ville jag läsa denna bok och ser fram emot uppföljaren nu under markisen i augustivärmen. Underhållande söt handling!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessika Devert