Vårkänslor på Lyckans Gård (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Livet på Hope Farm (del 1)
Utgivningsdatum
2022-01-19
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789177714828

Vårkänslor på Lyckans Gård E-bok

(8 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-19

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Molly Baker trivs med sitt liv. Hon ska snart fylla fyrtio och bor på en stor bondgård på engelska landsbygden, omgiven av böljande dalar och mängder av djur. Till gården kommer också ungdomar som har det tufft i skolan, och Molly ser det som sin uppgift att hjälpa dem på rätt väg.

Men allt vänds upp och ner när Shelby Dacre en dag dyker upp. Han är en omtalad och oerhört snygg skådespelare, som också spelar huvudrollen som veterinär i en populär tv-serie. Han hoppas att Molly kan hjälpa honom med hans besvärliga son, Lucas. Det kan hon, men någon romantik har Molly Baker inte tid med.

Medan Molly kommer närmare både Shelby och Lucas hotas gården av nedläggning. Kan hon med hjälp av sina nya vänner rädda det viktigaste i hennes liv?

Vårkänslor på Lyckans Gård är sprudlande lyckoläsning av engelska feelgood-drottningen Carole Matthews. Det är också den första delen i en serie om livet på Lyckans Gård. Den andra delen släpps redan hösten 2022.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vårkänslor på Lyckans Gård. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den är helt underbar
    Lisbeth Boström (Timrå), 22 februari 2022

    Som jag älskat att läsa denna bok! Den är rolig och varm men med härliga budskap. Att det handlar om både djur och barn gör det hela så fantastiskt. Älskar sättet den är skriven på, att Molly pratar med mig som läsare. Saknar henne redan!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carole Matthews