Natten Tallulah Murray försvann (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (369.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2022-02-16
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177715009
Natten Tallulah Murray försvann (ljudbok)

Natten Tallulah Murray försvann Ljudbok

(135 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-16

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Intelligent och gripande spänning om en flicka som aldrig kommer hem igen...

2017: Det är en vacker sommarkväll, och tonårsmamman Tallulah Murray beger sig ut på fest med pojkvännen. Det är hennes första utekväll sedan hennes älskade son föddes, och mamma Kim ska vara barnvakt. Klockan 23 skickar hon det sista sms:et till Kim, men efter det hör Kim inget mer. Och Tallulah Murray kommer aldrig hem igen.

2018: Deckarförfattaren Sophie har precis flyttat till ett nytt hus, som ligger i anslutning till den lokala internatskolan, där hennes pojkvän fått jobb som rektor. Sophie börjar nyfiket luska i Tallulahs försvinnande, och under en promenad i skogen får hon syn på en liten skylt som sitter fast på ett staket. Det står "GRÄV HÄR"...

Lisa Jewell är tillbaka med ännu en hyllad nagelbitare, fullproppad med mörka familjehemligheter i oemotståndliga miljöer. Natten Tallulah Murray försvann är brittisk spänning när den är som bäst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Natten Tallulah Murray försvann. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tråkig och förutsägbar
  - (Karlskrona), 28 september 2022

  Ingen favorit, skippar Lisa Jewell i fortsättningen. Vet inte varför jag lyssnade klart?

 2. Spännande
  -, 7 mars 2022

  Så bra och spännande bok.

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 februari 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Natten Tallulah Murray försvann, är den femte boken som jag läser av den brittiske författaren Lisa Jewell. Jag har gillat dom fyra tidigare böckerna, och jag gillade den här boken också, till och med ännu mera. Böckerna är helt fristående från varandra, och kan väl kallas psykologiska spänningsromaner. I början av sin karriär så skrev Lisa Jewell vanliga romaner, men från fem böcker sedan så gick hon över till spänning. Jag har inte läst hennes ti... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell