Längtan över Ådala (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ådala (del 2)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2022-03-02
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715207

Längtan över Ådala Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-02

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I Ådala koloniområde står livet aldrig still, och nu närmar sig en ny säsong av odlande och spirande relationer.

Anna har länge längtat efter barn, men vägen dit visar sig vara svårare än hon trott, trots att hon och Patric är så nykära. Margareta kämpar med känslorna för Rune, vars fru blir allt sjukare. Stephanie jobbar på med musikkarriären, och saker och ting verkar äntligen lossna! Hon har även förälskat sig, men är han så perfekt som han först verkar?

Ådalas alltiallo och kluriga gubbe, Ragnar, gör sitt bästa för att hålla koll på alla intriger som växer upp bland grönskan. Men när en ny familj skaffar sig en stuga på Dahliavägen rör det upp starka känslor i området.

Längtan över Ådala är den andra delen i den populära feelgoodserien av Åsa Liabäck. En hjärtevärmande verklighetsflykt med karaktärer som är omöjliga att inte älska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Längtan över Ådala. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar feelgood
    veronicas_bok_bak_liv, 10 mars 2023

    Detta är del 2 i serien om Ådala och en ny säsong närmare sig på koloniområdet. Så mysigt att åter få komma tillbaka till denna charmiga miljö och återse karaktärer som alltiallon Ragnar, Anna och Margareta. Det här är en underbar pärla, Åsa skriver med en inlevelse och på ett levande sätt och det gör att jag utan problem ser mig själv strosa runt på koloniområdet bland karaktärerna och ser bilder på hur det ser ut. Kul att boken utspelar sig i Linköping då det är en stad jag väl känner till... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Liabäck