Medan snön faller i Ådala (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ådala (del 3)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2022-10-31
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715245

Medan snön faller i Ådala Ljudbok

(38 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-31

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Succéserien fortsätter - välkommen till det lilla koloniområdet Ådala i vinterskrud!

Julen är sällan okomplicerad - och särskilt inte för våra karaktärer i Ådala koloniområde. Nu har grindarna till kolonin stängt för året, och snön har börjat falla över Linköping.

För Marcus kommer den här julen bli helt annorlunda. Hans ex är kvar i New York och själv har han precis anlänt till Sverige, med ett krossat hjärta och en osäker framtid. För Anna och Patric är det väntans tider som gäller, inom kort kommer deras barn till världen. Men strax innan jul sker något som vänder upp och ner på allt. Och så är det Stephanie som kämpar med sin musikkarriär, allt medan grannen i lägenheten ovanför blir en oväntad vän.

Ragnar gör sitt bästa för att hålla koll på alla sina vänner, samtidigt som kaffestugan i Ådala väntar på att invigas. Kommer julen bli fridfull för områdets alla själar? Och om inte - finns det möjlighet till en andra chans?

Medan snön faller i Ådala är den tredje delen i Åsa Liabäcks feelgood-kvartett. En historia om sorg och kriser, men också om hopp och vänskap i den kallaste av årstider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Medan snön faller i Ådala. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar serie
  veronicas_bok_bak_liv, 18 september 2023

  Snön börjar falla i Linköping och julen närmar sig och grindarna till koloniområdet har stängt för året. Den här julen blir annorlunda för många - Marcus har precis anlänt till Sverige från New York med ett krossat hjärta, Anna och Patric väntar sitt första barn, Stephanie kämpar med sin musikkarriär, Ragnar gör sitt bästa för att hålla koll på alla grannar. Hur kommer julen bli i år?

  Del 3 i serien om Ådala och jag älskar att få återkomma till miljöerna och alla karaktärer. Dettta ... Läs hela recensionen

 2. Varm berättelse
  Katarina E, 14 augusti 2023

  En väldigt varm och go berättelse.
  Jag längtar till nästa bok i serien.

 3. Mysig
  -, 11 april 2023

  En så mysig och skön serie. Tänk om världen var så skön.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Åsa Liabäck