Kallbaderskan bland fjällen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-06
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715351

Kallbaderskan bland fjällen E-bok

(14 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-04-06

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Varm och känslostark feelgood om kallbad, våfflor och sorg i fjällvärlden.

När Helena förbereder sin man Martins födelsedagsmiddag, får hon reda på att han under lång tid svikit och lurat henne. Världen rämnar och Helena flyr stan för Härjedalens fjäll, där hon får låna en liten röd timmerstuga av den egensinniga, pensionerade lärarinnan Sonja.

I ensamheten i stugan blir livet till en början ännu mörkare, trots sommarens ljusa nätter. En dag lyckas hon till slut ta sig ut på vandring, och då möter hon den unga och livsstarka Louise, som driver ett våffelbruk på fjället. De blir snabbt vänner, och Louise lyckas övertala Helena att bada kallt i fjällsjöar och långsamt hitta ny livsglädje.

Helena börjar arbeta i våffelstugan, och trivs oväntat bra. I hela sitt liv har hon drömt om att få arbeta med mat, och hoppet börjar spira i henne igen. Men Helena bär på ett mörker från barndomen, som hon måste överkomma för att bli hel.

Kallbaderskan bland fjällen är en gripande feelgood-roman om sorg, kallbad och nya möjligheter, allt inbäddat i en storslagen fjällmiljö. Missa inte denna pärla som är första delen i en serie om livet kring ett våffelbruk i Tänndalen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kallbaderskan bland fjällen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 mars 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Kallbaderskan bland fjällen, är den första boken som jag har läst av författaren Karin Härjegård. Hon har skrivit fem böcker tidigare, som är historiska romaner, medan den här boken är en nutida feelgoodroman. Feelgoodböcker är inte min favoritgenre, men jag tycker om att läsa någon sådan bok lite då och då, mellan alla blodiga deckare. Och det här tycker jag var en riktigt bra bok, och jag kommer definitivt att läsa fortsättningen som precis har slä... Läs hela recensionen

  2. En mycket bra bok. Gripande. Känner styrkan i personen...
    -, 19 april 2022

    En mycket bra bok. Gripande. Känner styrkan i personen på olika sätt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Härjegård