Alla himlar bär ditt namn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (306.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Caminon (del 5)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2023-09-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715665

Alla himlar bär ditt namn Ljudbok

(76 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-20

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Camilla Davidsson återvänder till sin älskade serie om Caminon!

Efter år av sökande och en kamp mot utbrändhet har Emma funnit ro på vackra Fårö. Där tillbringar hon långa somrar med Olle och driver ett slitet men charmigt pensionat vid havet. Men vill hon och Olle samma saker i livet? När livet än en gång rasar samman far Emma hem till Stockholm. Hon är osäker på vad hon ska göra härnäst, men när hennes väninna råder henne att återvända till Caminon för att pilgrimsvandra tänds ett hopp. Det var just vandringen längs dammiga nordspanska stigar som gav henne livslusten tillbaka för så många år sedan. Kan Caminon visa henne en ny väg framåt?

Med hopp om stillsamma vandringsdagar och tid att läka beger sig Emma till Spanien. Men lugnet uteblir och hon träffar vandrare från hela världen, bland annat den skotske trubaduren Josh som älskar att synas och höras. Mot alla odds blir de vandringsvänner och snart inser Emma att Josh inte är den hon först trodde. När de en dag söker tröst hos varandra får det långt större konsekvenser än någon av dem är beredda på ...

Alla himlar bär ditt namn är en hoppfull och känslostark skildring om att hitta en ny riktning i livet och att stå upp för sig själv. Det är den femte, helt fristående, delen i Camilla Davidssons älskade Caminoserie som sålt i över 250 000 exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alla himlar bär ditt namn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ännu en fantastisk Camino feelgod
  -, 2 november 2023

  Camilla har gjort det igen. Hon har lyckats fånga mig som läsare så att jag bara vill fortsätta läsa men samtidigt vill jag inte att den ska ta slut.
  Skildringen av Emmas liv är så stark att jag hejar på henne hela tiden. Hennes relation till Olle är så intensiv samtidigt som den är omöjlig. Lika omöjlig blir Emmas relation till Josh, som hon möter på Camilion. Är det därför jag blir så fängslad, det omöjliga som jag ändå hoppas ska bli möjligt?

 2. Bra bok
  - (Töreboda), 29 oktober 2023

  Älskar böckerna av Camilla Davidsson. Denna var lika bra som de tidigare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson