Andra sommaren på Katthotellet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katthotellet (del 2)
Utgivningsdatum
2022-08-01
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715788
Andra sommaren på Katthotellet (e-bok)

Andra sommaren på Katthotellet E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-08-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Andra delen i den populära feelgoodserien om Katthotellet!

För ett år sedan flyttade Jonna till Bohuslän med en dröm: att starta katthotell. Nu närmar sig andra sommaren på Räkholmen och drömmen håller på att bli verklighet. Tillsammans med Esmin har hon byggt och fixat hela våren och nu står hotellet öppet för gäster. Men affärerna går trögt och när en djuraktivist på Räkholmen vill stänga ner katthotellet, då undrar Jonna om hon har begått ett stort misstag.

Som stöd har hon som tur är Anita, den sjuttioåriga kvinnan som gjorde entré i hennes liv samtidigt som hennes farfar försvann. Och det visar sig att Anita bär på en livshistoria som tar med henne och Jonna på en resa både bakåt i tiden - och framåt.

Samtidigt som Jonnas 30-årsdag närmar sig måste hon också kämpa med sitt förflutna. Rättsprocessen mot exet Victor som sol-och-vårade henne året innan river upp många sår. Och hur säker kan hon vara på kärleken till Esmin, när charmige Anders också lurar runt hörnet?

Andra sommaren på Katthotellet är uppföljaren till Jessika Deverts omtyckta sommarroman Katthotellet vid kusten. En saltstänkt feelgood-pärla fylld av humor och kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jessika Devert