Puben vid floden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Maria Store
ISBN
9789177716037
Puben vid floden (e-bok)

Puben vid floden E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-20

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En nedgången pub vid en flod. Tre generationer kvinnor bestämmer sig för att väcka den till liv igen. Veronica Henry är tillbaka med underbar sommarläsning!

Cherry, Maggie och Rose är tre generationer kvinnor som alltid funnits där för varandra. En mormor, en mamma och en dotter. Så när Cherry köper en ljuvlig men nedgången pub i den lilla byn där hon växte upp, är det självklart för hela familjen att haka på projektet.

Tillsammans flyttar de till Rushbrook och bestämmer sig för att förvandla puben till samhällets hjärta. Mormor Cherry styr projektet, medan mamma Maggie ska sköta köket och hennes dotter Rose ta hand om den vackra trädgården som löper hela vägen ner till den porlande floden.

Det dröjer inte länge innan puben lockar alla typer av människor till sig. Och kanske kan de tre kvinnorna hjälpa även andra människor som är i behov av en nystart...

Puben vid floden är Veronica Henry när hon är som bäst. Relationer, mat och vackra brittiska miljöer i en oemotståndlig blandning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Puben vid floden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig
    -, 3 juli 2022

    Härlig engelsk bok som ger goda känslor. Feelgood. Alltid bra böcker av författaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Veronica Henry