Nya drömmar i Halleholm (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Halleholm (del 3)
Utgivningsdatum
2022-05-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Mats Foerster
ISBN
9789177716068
Nya drömmar i Halleholm (e-bok)

Nya drömmar i Halleholm E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-05-20

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tredje delen i den omtyckta familjesagan om människorna i Halleholm!

Vintern går mot vår i Halleholm, det idylliska skärgårdssamhället utanför Stockholm. För Lovisa Lindegren, stolt ägare av stadens bästa bageri, har livet ordnat upp sig ordentligt. Axel har friat och till midsommar vankas bröllop. Dessutom är hon gravid, och barnet väntas bara några veckor innan bröllopet.

Men att ha många bollar i luften har aldrig stoppat Lovisa. Hon har även siktet inställt på att utöka affärerna genom att lägga vantarna på den söta men slitna våffelstugan längs strandpromenaden. Vem vet när den blir till salu igen? Men när en hemlig spekulant lägger ett motbud börjar hon fundera på om någon försöker förstöra för henne... igen.

På andra sidan Atlanten, i New York, bor Lovisas syster Johanna med man och barn. Trots det till synes perfekta livet och ett toppjobb som första flöjtist på Metropolitan-operan längtar Johanna efter familjen i Halleholm. Och när Kungliga Operan utlyser en tjänst bokar Johanna en biljett hem.

Men när vårens vindar värmer och isarna smälter vänds livet plötsligt upp och ner för Lovisa. Kommer livet i Halleholm någonsin bli sig likt igen?

Nya drömmar i Halleholm är den tredje delen i Ruth Kvarnström-Jones varma släktsaga, där nya drömmar möter livets prövningar - över ett glas kyld champagne och en bit bröllopstårta!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya drömmar i Halleholm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bageriet
  -, 11 juni 2022

  Precis lika bra bok som dom två tidigare, längtar redan efter nästa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ruth Kvarnström Jones

 • De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

  Ruth Kvarnström Jones

  I början av 1900-talet är Stockholm en stad i förändring. Medan rika drömmer om större bostäder med alla de nya faciliteter som pengar kan erbjuda, drömmer de fattiga om mat till familjen, en rimlig lön och färre råttor på gatorna. Vid vattnet mit...

 • Julstök i Halleholm

  Ruth Kvarnström Jones

  Hösten har anlänt till Halleholm, det idylliska skärgårdssamhället utanför Stockholm. Lovisa Lindegrens liv har äntligen ordnat upp sig: hon har stora planer inför julen på stans bästa bageri och kärleken mellan henne och Axel spirar. Men minnena ...