Ett nytt liv på Cape Cod (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (443.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2023-06-23
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789177716501
Ett nytt liv på Cape Cod (ljudbok)

Ett nytt liv på Cape Cod Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-23

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Lillie Silva har levt hela sitt liv på Cape Cod, och har stora planer för sin nya, fria tillvaro med utflugna barn. Men när hennes man abrupt dumpar henne rasar allt samman. Lillie blir dock inte förkrossad - hon blir vansinnig.

Som barnmorska är hon van att ta hand om andra, men nu är det dags att hon tar hand om sig själv och prövar nya saker. Kanske är det inte helt logiskt att släppa in en skunk i sin exmans hem, eller att dyka upp på hans bröllop klädd som en dödsängel. Men vad som helst är bättre än att sitta hemma och deppa, eller hur?

Till på köpet hittar Lillie en oväntad vän i sin glamourösa syster, som hon alltid haft en ansträngd relation till. Släng in en gammal flamma och en vilsen tonåring i mixen och receptet på kaos är komplett. Det är dags för ett nytt liv ...

Kristan Higgins är tillbaka med en rolig och hoppfull roman om när livet tar oväntade vändningar. Higgins romaner älskas av läsare över hela världen och hennes böcker har i Sverige sålt i över 100 000 exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett nytt liv på Cape Cod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trist historia mästerligt inläst
    -, 27 juni 2023

    Om du vill veta detaljer om barnmorskeyrket och du tycker barn är livets mening är detta boken för dig. Saknade det snärtiga och ironin från Higgins tidigare böcker. Det blev bara slätstruket i denna bok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristan Higgins