Under vintergatans alla stjärnor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (248.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Caminon (del 1)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2023-07-26
Upplaga
2
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177716969

Under vintergatans alla stjärnor Ljudbok

(51 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-26

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När vi lär känna Emma har hon utarbetad flytt karriärjobbet i Stockholm för att söka lyckan i London där Eric, amerikanen hon blivit handlöst förälskad i, bor. Men livet i London blir inte som hon tänkt sig, och medan osäkerheten plågar henne hankar hon sig fram på tillfälliga jobb.

Av en tillfällighet hör hon talas om den tusenåriga pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien och får en ingivelse att den är precis vad hon behöver för att reda upp sitt liv. Med en gammal ryggsäck och ett par slitna gymnastikskor ger hon sig iväg på den åttio mil långa vandringen mitt under den spanska högsommaren.

Under mödosamma dagar till fots genom den spanska landsbygden tvingas Emma konfrontera sina mörkaste tankar och minnen från det förflutna. Men hon är inte ensam. Längs vägen möter hon en rad färgstarka personer, och flera av dem får stor betydelse för henne på olika plan. Det utvecklar sig till en omvälvande resa som får henne att omvärdera sina livsval och allt hon någonsin trott på.

Under vintergatans alla sjärnor är den första delen i Camilla Davidssons älskade Caminoserie, som sålt i en kvart miljon exemplar, och 2023 ges ut i reviderad upplaga, inför att femte delen släpps under hösten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Davidsson