Det fladdrar till i en tyllgardin (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kalla mig Rosemary (del 1)
Utgivningsdatum
2023-06-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177717072
Det fladdrar till i en tyllgardin (e-bok)

Det fladdrar till i en tyllgardin E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-06-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Rose-Marie är en helt vanlig kvinna. Alldeles för vanlig, faktiskt. I sina fantasier är hon någon annan, Rosemary, en kvinna vars liv är som en feelgoodberättelse. Den fiktiva Rosemary jobbar inte alls som städerska på Saab, och hasar absolutinte omkring i gympaskor.

Men verkligheten är en annan, och när Rose-Marie en kväll råkar höra hennes pojkväns telefonsamtal bestämmer hon att det är dags för förändring. Hon hittar en annons med sommarbete för hennes älskade häst, och beger sig till den lilla byn Svalsjö i Östergötland. Men det som i hennes fantasi skulle vara ett romantiskt torp med en charmig gubbe i, visar sig vara ett grått eternithus med en högst surmulen hyresvärd.

Efter ett tag börjar dock Rose-Marie och den gamle Rune närma sig varandra, när de upptäcker att de har mer gemensamt än vad de i början trott. Och under en ridtur får hon syn på en man som ramlat ner från en stege. Han heter Sebbe, och kanske kan han skänka lite färg till Rose-Maries gråa liv ...

Det fladdrar till i en tyllgardinär en sommardoftande berättelse om förändring och insikter, bubblande förälskelse och om att hitta sig själv bland leriga åkrar och morotsland. Det är den första delen i serienKalla mig Rosemary.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Siri Gustafsson