I skuggan av pilträden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (285.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ett fall för Vidstadspolisen (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2023-10-11
Upplaga
3
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177717225

I skuggan av pilträden Ljudbok

(15 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-11

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är i slutet av 1960-talet i den lilla småländska staden Vidstad. Anna-Karin Hermansson går ut för att fira sin studentexamen med några vänner - men hon kommer aldrig hem igen. Dagen efter hittas hennes livlösa kropp i ån.

Kriminalkommissarie Hugo Nilsson får ärendet på sitt bord. Som om han inte har fullt upp med sitt äktenskap som håller på att gå i kras så visar det sig även att den mördade flickan är hans sons flickvän.

När Hugo tillsammans med sina kollegor inser att mordet hänger samman med en rad andra olösta mord och överfall på unga kvinnor i bygden, förstår de också att det rör sig om en förövare som snart kommer slå till igen. Och i ett samhälle där alla känner varandra, verkar ingen känna en mördare ...

I skuggan av pilträden är en spännande, historisk deckare av debutanten Barbro Guaccero, som bor på en gård i södra Italien och som tidigare arbetat med mat och vin. Det är första delen i serien om Hugo Nilsson och hans team i Vidstad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I skuggan av pilträden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    -, 15 mars 2024

    Hoppas att författaren skriver flera böcker Bok och uppläsaren var jättebra

Visa alla 1 recensioner