Stjärnorna faller i natten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kalla mig Rosemary (del 2)
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2023-12-01
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177717546

Stjärnorna faller i natten Ljudbok

(32 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-01

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Rose-Marie Svensson har växt upp och slutat fantisera om feelgoodromaner och den oemotståndliga, fiktiva Rosemary. Okej, nästan i alla fall. När julen närmar sig i Svalsjö vaknar nämligen längtan och drömmarna till liv. Tänk om hon kunde få till en riktig Bullerbyjul på sin lilla gård. Tänk om det kunde bli sådär härligt som i julromanerna, med tjocka släkten samlad, glada skratt och slädturer i månljusets sken!

Problemet är bara att den vackre Sebbe som hon träffade förra sommaren mest lyser med sin frånvaro. Det är som om avståndet mellan dem bara växer. Och varför står grannbonden Håkansson allt oftare och mullrar med traktorn när Rose-Marie kommer hem om kvällarna?

På sitt nya jobb upptäcker Rose-Marie hur ensamma många av de människor hon möter där är. Tänk om hon kunde hitta ett sätta att få dem att närma sig varandra?

Stjärnorna faller i natten är den andra delen i Siri Gustafssons varma feelgoodserie Kalla mig Rosemary.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stjärnorna faller i natten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar
    veronicas_bok_bak_liv, 3 december 2023

    Rose-Marie har växt upp och slutat fantisera om feelgoodromaner och den oemotståndliga, fiktiva Rosemary, okej nästan i alla fall. Julen närmar sig och hon drömmer om en Bullerbyjul på sin gård. Men den vackra Sebbe hon träffade förra sommaren lyser med sin frånvaro och grannen Håkansson dyker upp allt oftare med sin traktor.

    En helt underbar bok. Jag har läst första boken om Rose-Marie och har du inte läst den gör det! Jag föll pladask och har längtat efter en fortsättning och jag ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Siri Gustafsson