50 mil till jul (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-10-18
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
ISBN
9789177717720

50 mil till jul E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2023-10-18

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Bilresan hem inför jul brukar vara starten på julledigheten för Kate och Ed, som den har varit varje jul i deras tioåriga förhållande. I vanliga fall skränar julmusiken på högsta volym, deras traditionellt fula jultröjor är på - och stämningen brukar vara på topp. Men årets bilresa kommer att bli väldigt annorlunda. Istället för julmys kommer en frostig tystnad att fylla bilen ...

Efter ett massivt gräl har deras förhållande helt havererat. Men de har tagit det gemensamma beslutet att innan separationen är ett faktum, så ska de fira jul med sina familjer en sista gång.

Men med tre olika jultraditioner att fira, en gammal flamma som väntar under misteln och familjernas rosenskimrande förväntningar på deras framtid tillsammans, blir den här vanligen underbara tiden på året mer lik en mardröm. Det bli en kaotisk blandning av kalkon, julgodis och känslostormar. Men det kommer också att bli en jul de aldrig ska glömma.

En rolig och innerlig julroman från Joanna Bolouri, författaren till Jag kommer hem till jul och Allt jag önskar mig till jul.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joanna Bolouri