Vågor av längtan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Öarnas ö (del 1)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2024-02-26
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177718277

Vågor av längtan Ljudbok

(29 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-26

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En gripande feelgoodroman om familjen man får, och familjen man väljer

En blåsig sensommardag kliver konstnären Donna Höök i land på den lilla ön Åstol, i Bohusläns skärgård. En ö hon aldrig har hört talas om, förrän nu. I väskan har hon brevet som fått henne att åka dit - en inbjudan till en begravning.

Det har bara gått ett år sedan Donnas man, Sixten, gick bort, och att åka iväg på ännu en begravning känns både oroligt och främmande. Framför allt när familjen hon möter på ön - restaurangägaren Gösta, hans syster Hanna och deras mor Majken - inte alls verkar vara bekväma med hennes närvaro. Kan Donna hitta en nystart på den dramatiska ön, eller hör hon helt enkelt inte hemma där?

Inom kort nystas en spännande familjehistoria upp där det visar sig att Majken för mer än femtio år sedan olovligt förälskade sig i fiskarsonen Percy på Åstol. Deras kärlekshistoria är komplicerad, och deras val kommer att ge konsekvenser långt fram i tiden ...

Vågor av längtan är en gripande och fängslande feelgoodroman om att hitta en annan riktning i livet och nya familjeband. Det är första delen i Anne-Lie Högbergs nya serie Öarnas ö, som utspelar sig på ön Åstol, där Anne-Lie själv bor under delar av året.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne-Lie Högberg